ALGEMENE INFO

Festival-App:

Download de WOOV-app in de Play-store of de APP-store om op de hoogte te blijven van de laatste updates en je eigen planning op te stellen zodat je zeker geen enkele top-act mist.

Diefstal op het festival:

Is jouw mobiel of portemonee gestolen op Reggae Geel? Doe aangifte bij de politie! De gevonden voorwerpen worden aan de lokale politiezone bezorgd en zij zetten deze op de website. Het exacte webadres hiervoor wordt na het festival online bekend gemaakt.

Festival even verlaten:

Iedereen krijgt een polsbandje, ook mensen met een dagticket. Hierdoor is het mogelijk om het festival even te verlaten en daarna weer terug te keren. Let op: dit kan tot 30 minuten voordat het terrein sluit.

Gevonden en verloren voorwerpen:

Tijdens het evenement kan je de gevonden voorwerpen brengen daar de infostand of aan de lost and found, hier kan je natuurlijk je kwijtgeraakte spullen ook ophalen. De Lost and Found bevindt zich aan de ingang van de camping. Na het evenement worden deze via de politie online gezet. Het exacte webadries hiervoor wordt na het festival online bekend gemaakt.

Huisdieren:

Het is niet toegestaan om (huis)dieren mee te nemen op het terrein en de camping.

Lockers:

Op het festival zijn er lockers te huur. De definitieve prijzen hiervan zullen t.z.t. gecommuniceerd worden.

Love your ears:

Wees zuinig op je oren! Bij muziek boven de 87dB is het slim om oordoppen met een speciale muziekfilter te gebruiken. Zo hoor je de muziek nog altijd super goed, kun je nog steeds praten met de mensen om je heen en bescherm je niet geheel onbelangrijk je gehoor. Tijdens het festival zijn er oorstopjes te verkrijgen aan de infostand.

Medicijnen en vloeistoffen:

Het is toegestaan om medicijnen zoals paracetamol, de pil, enz, mee te nemen in ongeopende verpakking. Overige medicijnen zijn toegestaan in ongeopende verpakking, en op vertoon van een doktersverklaring. Zonnecreme is toegestaan op zowel het festivalterrein als de camping. Lenzenvloeistof en e-liquids voor elektronische sigaretten zijn ook toegestaan. Overige vloeistoffen zijn niet toegestaan om het festivalterrein mee op te nemen: zoals onder andere eigen drinken, deodorant onder druk (rollers wel) of parfum.

Meegebrachte etenswaren/dranken:

Het is niet toegestaan om met zelf meegebrachte eet- en drinkwaren het festivalterrein te betreden.

Polsbandje te strak of kapot:

Problemen of vragen over je polsbandje? (stuk, te strak of anders)

  • Op het terrein: meld je bij de medewerkers aan de ingang.
  • Buiten het terrein: meld je bij de kassa.
  • Don’t: zonder bandje of met een zelf gerepareerd bandje door de in/uitgang gaan. Dit wordt gezien als fraude.

Timetable:

De timetable is nog niet bekendgemaakt. Als die bekendgemaakt is zal je hem via deze link kunnen terugvinden.

Drankbonnen:

Drankbonnen zijn verkrijgbaar aan de kassa’s. Aan de kassa’s kan je betalen met bancontact en cash. Wees verstandig en betaal zoveel mogelijk met bancontact.

Retourneren:

Het is niet mogelijk om drankbonnen terug te brengen. Drankbonnen van afgelopen edities zijn niet meer geldig.

Watertappunten:

Zonnecreme mag je mee naar binnen nemen, er zijn genoeg schaduwplekken en we hebben heerlijke ijskoude drankjes en ijsjes die je op het terrein kan vinden. Watertappunten worden bij extreme hitte voorzien op het terrein en op de camping.

Zonnecreme:

Zonnecreme is toegestaan. Smeer je bij goed weer goed in en drink voldoende water!

Alcoholbeleid:

  • Het is verboden om aan jongeren jonger dan 16 jaar alcohol te schenken van meer dan 0,5% vol, dus een pintje is geen optie.
  • Het is verboden om aan minderjarigen tussen de 16 en 18 jaar sterke drank te schenken.
  • Zelf alcohol meebrengen naar het festivalterrein is ten strengste verboden.