VERVOER

Maak de juiste keuze en neem de trein naar Reggae Geel!

De gratis shuttlebus brengt je makkelijk en vlot van het station Geel naar het festivalterrein en terug.

Dienstregeling busshuttle:

  • vrijdag: tussen 10u en 23u30, elke 20 minuten
  • zaterdag: tussen 10u en 22u, elke 20 minuten
  • zondag: tussen 8u en 14u30, elke 20 minuten

Je kan gebruik maken van zeer voordelige formules voor je treinreis, zoals Go Pass 1, Go Pass 10 en Go Unlimited als je jonger bent dan 26 jaar, Rail Pass voor wie ouder is. Tijdens het weekend is het Weekendbiljet* met 50% korting de beste optie voor kortere afstanden.

Check voor je aankoop wat jouw goedkoopste formule is met de NMBS-prijscalculator.

Op vrijdag 2 en zondag 4 augustus zal NMBS extra capaciteit voorzien in functie van de openingsuren van de camping. Dienstregelingen vind je eenvoudig terug met de handige reisplanner op nmbs.be of in de gratis NMBS-app.

Opgepast: Op zondag 4 augustus zal in het station Geel een toegangscontrole worden georganiseerd. Koop dus zeker je NMBS-vervoerbewijs voor je heen-en-terugreis op voorhand!

Kijk op nmbs.be/reggaegeel voor alle info.

* Geldig van vrijdag 19 u. t.e.m. zondagavond.

Festivalterrein adres:

Reggae Geel vindt plaats in Geel op de Malosewaver. Je kan deze straat ingeven in je navigatiesysteem en vanaf de rotonde de borden volgen naar de parkings of Kiss & Ride zone.

Kiss & Ride:

Word je afgezet door je lief? Een klein kusje en op naar het feestje van het jaar! Volg vanaf de rotonde de borden Kiss & Ride. Onze stewards wijzen je in de goede richting.

Met de auto:

Het is altijd feest als Bob rijdt.. maar je mag ook blijven slapen op de camping. Hoe dan ook als je met de auto komt parkeren moet je sowieso. Volg de borden naar een van onze parkings vanaf de rotonde. Parkeer je wagen enkel op de toegestane parkings. Je auto zal weggesleept worden wanneer die foutief geparkeerd staat.

Met de camper of caravan:

Rollend naar bed vanaf het festivalterrein: jij hebt het beter bekeken! Ook rollend naar de camping met je camper of caravan? Dat lukt als je de borden CAMPER-camping volgt vanaf de rotonde. Geef Malosewaver in je navigatiesysteem in en volg de laatste kilometers de borden.

Met de fiets:

Denk aan het milieu en kom met de fiets en krijg een kortingsbon van de wereldwinkel. Bij het parkeren van je fiets kan je deze ophalen. Er zijn twee fietsparkingen. Deze kan je vinden aan het begin en het einde van de Malosewaver.