Updates

  • In 2014 stelde Reggae Geel voor de eerste maal een bedrag van € 25.000 beschikbaar aan projecten die Reggae in- en uitademen en aan sociaal artistieke projecten rond het thema ‘jongeren en muziek’. Intussen groeide dit Sociaal Fonds uit tot een vaste traditie. Ook in 2018 zal Funky Fun Productions VZW, de vereniging die Reggae Geel organiseert, weer een FUNKY FUND ter waarde van € 25.000 uitbesteden.
  • Speciaal voor de grootste fans: Word een officiële Reggae Geel ambassadeur en verdien tickets en unieke ervaringen door tickets aan je vrienden te verkopen.
  • Op vrijdag 3 en zaterdag 4 augustus a.s. Viert Reggae Geel zijn 40ste verjaardag. Eerder maakten we reeds een aantal namen bekend, vandaag stellen we met veel plezier de rest van onze artiesten aan u voor! Vrijdag mag Chezidek op Mainstage de feestelijkheden openen. Diezelfde dag staan met Yellowman en Barrington Levy er twee dancehall sterren uit de jaren ’80 op het podium. Eerder maakten we reeds Havana Meets Kingston, Romain Virgo en Shabba Ranks bekend.
  • Omdat de line-up van dit jaar er zo goed uitziet, gaan we meteen van start met de kaartverkoop. Tickets zijn dus vanaf vandaag te verkrijgen in onze online shop. Koop er ook je campingticket bij, dan ben je meteen onder de pannen!
  • Greetings! Reggae Geel bestaat 40 jaar, en dat vieren we met een gloednieuwe website. Ontdek snel wat we dit jaar allemaal voor je in petto hebben, want de eerste namen zijn bekend!