Unlisted Fanatic

  • 2022
  • 2017
  • 2013
  • 2009

Belgiës meest prominente dub producer live in de mix met blazers en zang. Nu ook flirtend met afro en jazz. Unlisted Fanatic draait al lang mee in het Belgische én buitenlandse reggae-circuit. Denk aan passages op Reggae Geel, Dour, Couleur Café, maar ook op diverse festivals in het buitenland zoals het grootste reggaefestival Rototom in Spanje.

Ondertussen zit hij aan bijna 30 vinyl releases. Hij werkte hierbij zowel met lokaal als internationaal talent, zoals Linval Thompson, Earl 16, Barry Heptone, Carlton Livingston, Paul Fox, Parvez en Micah Shemaiah.

Wie Unlisted Fanatic vermeldt, noemt 9 kansen op 10 er in één adem Moonshine Horns bij. En je raadt het al. Zij zullen samen met Unlisted Fanatic een feestje bouwen. Ook MariJah is van de partij. Zij is een opkomend talent dat zich als solozangeres aan het ontplooien is na jaren het podium gesierd te hebben bij Seekaman & Au Bain Marie. Door haar samenwerking en succesvolle release 'Consciousness' met Unlisted Fanatic is het niet meer dan logisch dat zij deel uitmaakt van de live set.