King Shiloh

Artiesten

King Shiloh

ZATERDAG 5 AUG - Dub Forest

LAND: The Netherlands

GENRE: Majestic Dub

🔥 King Shiloh Soundsystem werd in 1990 opgericht door rootsman King Shiloh. Ze draaien al 35 mee ondertussen.

🔥 Hun handgemaakte speakertorens zijn legendarisch en voorzien je van een kristalhelder geluid – ook met het volume hélemaal open.

🔥 Hun geluidstorens waren doorheen de jaren de speakers-of-choice van geweldige artiesten, van de Twinkle Brothers tot Jah9.

🔥 King Shiloh is meer dan een muziekfenomeen. Het is een organiserende kracht voor positieve verandering en sociale rechtvaardigheid.

Reggae Geel facebookReggae Geel facebookReggae Geel instagram

Als King Shiloh zich mengt op het feest, is er niemand die kan weerstaan aan de bulderende bassen van dit legendarische soundsystem. Dit collectief uit Amsterdam is diep geworteld in de reggaecultuur. Maak je klaar om mee te deinen op de grooves van een écht instituut. King Shiloh staat bekend om zijn vlammende optredens die klassieke dub en roots mengen met moderne productietechnieken.

Als het aankomt op tekst, geluid én kracht, delft iedereen het onderspit. Hun handgemaakte speakertoren torenen boven je uit en pompen hypnotiserende baslijnen het bos in. Drijf mee op geluidsgolven vol liefde en vuur, op vrijdag in ons Dub Forest.

King Shiloh is gastsound in het Dub Forest op zaterdag. 

Reggae Geel instagramReggae Geel facebookReggae Geel twitterReggae Geel youtubeReggae Geel facebook

get the app!

Reggae Geel iOSReggae Geel facebook

ontvang updates:
schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

© 2023 REGGAE GEEL - VERKOOPSVOORWAARDEN - PRIVACY BELEID - WEBSITE BY KOLEKTIV & DONKEYCOMM