Seani B

Artiesten

Seani B

VRIJDAG 4 AUG - Bounce Dancehall

LAND: UK

GENRE: Bashment party vibes from the Caribbean and beyond

πŸ”₯ DJ sinds z’n tienerjaren en eigenaar van een betonnen reputatie in de clubs.

πŸ”₯ Mixt moeiteloos een waaier aan genres tot een eclectische, energieke melange van klassiekers en baanbrekende tracks

πŸ”₯ Bekende radiopersoonlijkheid met in het verleden shows op BBC Radio 1Xtra, BBC Radio 1 en andere zenders. Z’n levendige, aanstekelijke stijl breekt overal potten. En zijn #1Jamaica2023-show werd overal op applaus onthaald.

πŸ”₯ Werkte met de grootste namen: Damian Marley, Chronixx, Protoje – en remixte voor klasbakken als Pras, Lauryn Hill, Sugababes en Shaggy.

πŸ”₯ Rijgt awards aan elkaar tot een bling-ketting: van de MOBO Award for Best Radio DJ tot Best DJ op de the International Reggae and World Music Awards.

Reggae Geel facebookReggae Geel facebookReggae Geel instagram

Handjes hoog voor een van de heetste DJ’s van het moment: Seani B! Deze muzieksensatie uit Londen jaagt al enkele jaren liefdevol schokgolven door het wereldje. Zijn sets staan bekend om hun hoge dosissen energie en de fascinerende mix aan genres.

Seani B startte als dj in z’n tienerjaren en bouwde een solide reputatie op voor zichzelf. Sindsdien zijn de grootste spelers in de muziekindustrie kind aan huis bij Seani, en haalde hij meerdere awards binnen voor z’n werk.

Van reggae tot dancehall, hiphop en R&B: Seani B brengt feestjes geheid naar het kookpunt. Zijn sets zijn een rollercoaster langs het beste van wat er vandaag te horen is.

Als je houdt van schroeiend hete plaatjes, explosies van energie en een charismatische groter-dan-het-leven dj die het publiek bespeelt zoals Mozart een piano, dan zit je hier helemaal op je plek.

Reggae Geel instagramReggae Geel facebookReggae Geel twitterReggae Geel youtubeReggae Geel facebook

get the app!

Reggae Geel iOSReggae Geel facebook

ontvang updates:
schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Β© 2023 REGGAE GEEL - VERKOOPSVOORWAARDEN - PRIVACY BELEID - WEBSITE BY KOLEKTIV & DONKEYCOMM