Tarrus Riley

Artiesten

Tarrus Riley

VRIJDAG 4 AUG - Main Stage

LAND: Bronx, NY, US/Jamaica

GENRE: Reggae meets ska, rocksteady, soul, R&B

🔥Tarrus is de zoon van reggae-veteraan Jimmy Riley

🔥Vulde al een stevige prijzenkast met onder meer een EME Award, Reggae Academy Award, en een Star People’s Choice Award.

🔥Begon muziek op te nemen in z’n tienerjaren, debuteerde in 2004 en schoot vervolgens pijlsnel het heelal in, richting sterrenstatus.

🔥Te horen op Major Lazer’s song “Powerful“, uit het album Peace Is the Mission, samen met Ellie Goulding.

 

Reggae Geel facebookReggae Geel facebookReggae Geel instagram

In het universum dat we reggae noemen, is Tarrus Riley de supernova die alle aandacht opzuigt met zijn sprankelende, vurige podiumprésence en hypnotiserende stem. Zijn zoete, scherpe teksten mikken op je hart – maar z’n drum & bas-sectie mikt onverbiddelijk op de dansvloer.

Tarrus staat bekend als een topartiest, die hits zoals “She’s Royal” of “Gimme Likkle One Drop” schijnbaar moeiteloos de wereld in gooit. Deze man weet hoe je een hit boetseert. Z’n beats zetten je de hele nacht lang in dansmodus. Voor Riley lijkt de hele wereld een podium.

Feestje? Zeker. Maar op tegelijkertijd zwaait Tarrus met een voorhamer richting onrechtvaardigheid en ongelijkheid. Hij is charismatisch, waanzinnig getalenteerd, en een onuitputtelijke bron van peace & love. Vergeet even alles en duik in het moment. Laat dit fenomeen gerust op je afkomen en ervaar zélf waar iedereen zo enthousiast om is.

Tarrus Riley wordt op Reggae Geel begeleid door The Blak Soil, been wervelwind van been reggae backing band uit Jamaica, aangevuurd door de legendarische Dean Fraser!

Reggae Geel instagramReggae Geel facebookReggae Geel twitterReggae Geel youtubeReggae Geel facebook

get the app!

Reggae Geel iOSReggae Geel facebook

ontvang updates:
schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

© 2023 REGGAE GEEL - VERKOOPSVOORWAARDEN - PRIVACY BELEID - WEBSITE BY KOLEKTIV & DONKEYCOMM