Mobile Sound Systems

Wij brengen het feestje op gang, of je nu op het festivalterrein bent of niet! Onze verschillende mobiele soundsystems verspreiden geweldige vibes, waar je ook bent. Je herkent hen aan de huisgemaakte mobiele karretjes die ze voortsleuren, het publiek dat ze entertainen en de gewéldige reggae, dub en dancehall beats die uit hun ééndags-speaker-towers knallen.

Waar vind je onze Mobiele Sound Systems?

Waar vind je onze Mobiele Sound Systems?

Uh, hoe moeten wij dat weten? Ze zijn mobiel, weet je nog? Ze zijn wellicht ergens in de buurt. Misschien even rondwandelen en zoeken?

Als je ze toch tegenkomt, neem dan even de tijd om te kijken, luisteren en dansen. Onze Mobiele Sound Systems leveren straatfeestjes die je jezelf nog jarenlang herinnert!

Yagga Yagga Sound - Soulboys vs Rudeboys

Yagga Yagga Sound - Soulboys vs Rudeboys

Goed, klein geheimpje: we hebben wél een klein Yagga Yagga-terrein op het festivalterrein. En Soulboys vs Rudeboys speelt er het hele weekend mee.

Dit Belgische vintage duo speelt en verzamelt de beste Jamaicaanse muziek. Ze spelen op én organiseren feestjes van België tot de UK, Frankrijk, Duitsland, Noorwegen, Zwitserland en Spanje.

Verwacht het beste van wat ska, rocksteady en reggae te bieden heeft – op originele 7″ vinyls. Get on this time machine and dance like it’s 1968!

Yagga Yagga Sound - The Dukes of Skazzard

Yagga Yagga Sound - The Dukes of Skazzard

Klaar voor ska, rocksteady en reggae hits van 1962 tot vandaag?

Benji en Mpti – ook bekend als JB Sound – wilden net dat tikje meer dan alleen hun klassieke reggaeplaten draaien. Waarom mensen niet laten genieten van de échte hits (en rariteiten) van de begindagen van het genre? Ska en rocksteady, all the way!

Het plaatje is compleet als ze hun hits afvuren vanop hun eigen Dukebox sound system. Spring het feestje binnen en gooi alles maar los!

Mobiele Sound - FLPSTR

Mobiele Sound - FLPSTR

FLPSTR blaast je weg met z’n mobiele one-man sound system. Deze dude gaat al even mee. Je kent hem misschien als Reflexow van Rupelsoldaten, of de MC van Jah Heavy Load sound system.

Op het menu: echte klassiekers, onverwoestbare Beljam hits, Vapor Dubs, UK Steppas, eigen producties en straffe dub plates. Hij is zelfs een gouden kraker aan de micro, dus dat belooft!

Mobiele Sound - Serendipity

Wist je dat Serendipity een 100% energie-onafhankelijk sound system is? Opgetrokken uit gerecycleerde materialen, aangevuurd door een batterij op zonnestroom. Straf man!

Dit sound system vond inspiratie bij de originele Jamaicaanse sound system-cultuur: warme, diepe bassen en kraakheldere hoorns als de ideale architectuur voor ska, rocksteady, reggae, cumbia, afrobeat en funk.

Ze lopen hier al voor de zevende keer rond inmiddels! Tijd om er ook dit jaar eens bij stil te staan (of net niet).

Mobiele Sound - Banton Boom Bike

Mobiele Sound - Banton Boom Bike

Lokaal talent aan de mobiele sound system! De Banton Boom Bike is de uitvinding van Bruno Banton, geboren en getogen in Geel. Nadat hij z’n eerste mixtafel kocht, geraakte hij helemaal in de ban van jungle en drum & bass – en dat zal jij geweten hebben.

Nadat hij Serendipity aan de slag zag, begon het ook bij hem te kriebelen. Na jarenlang feestjes opleuken in lokale pubs en bars, was het tijd voor z’n eigen mobiele sound. Hier zijn we dan – geniet ervan!

Reggae Geel instagramReggae Geel facebookReggae Geel twitterReggae Geel youtubeReggae Geel facebook

ontvang updates:
schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

ProximusCalrissiaStad GeelDVVStudio BrusselAlken-MaesCMCoca-ColaFairtradePayconiq

© 2024 REGGAE GEEL - VERKOOPSVOORWAARDEN - PRIVACY BELEID - WEBSITE BY KOLEKTIV & DONKEYCOMM