Reggae Fanfare

Iedereen aan de kant! Onze Reggae Fanfare opent naar goeie ouwe gewoonte het festival – en blijft dan lekker hangen om iedereen te voorzien van zelf geblazen hit classics. Een bont allegaartje van schuiftrombones, trompetten, trommels en andere toeters en bellen. Uitgerust met een onweerstaanbare glimlach, coole pakjes en sfeer voor een heel leger.

Waar vind je onze Reggae Fanfare

Waar vind je onze Reggae Fanfare

Dié moet je tegenkomen. Ze wandelen rond op zaterdag, blazen iedereen die voorbij komt professioneel van z’n sokken en stoppen niet voor iedereen met kriebels in de buik richting festivalterrein kan gaan.

Prachtige mensen, heerlijke muziek en een sfeer waar zuurpruimen spontaan zoet van worden. Niet te missen!

The Bell Boys tekenen present!

The Bell Boys tekenen present!

Dit jaar zorgen “The Bell Boys” voor spontane pop-up feestjes op Reggae Geel. Een dansje terwijl je wacht op je portie jerk chicken, het festival binnenwandelt of bij het bestellen van je Rasta-safari-cocktail? Yes please! Verwacht je aan Ska-klassiekers en hitjes in een brassband-jasje.

Deze groep werd speciaal samengesteld voor Reggae Geel. Je kon de muzikanten los van elkaar al zien bij eigen projecten als Bottle Of Moonshine, Collieman, Iron Ites, Spellbreakers, Unlisted Fanatic meets Moonshine Horns, Atomic Spliff, The Internationals of ter ondersteunig van internationale acts als Marcia Griffiths, the Heptones, Paul Fox, Bitty McLean

Reggae Geel instagramReggae Geel facebookReggae Geel twitterReggae Geel youtubeReggae Geel facebook

ontvang updates:
schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

ProximusCalrissiaStad GeelDVVStudio BrusselAlken-MaesCMCoca-ColaFairtradePayconiq

© 2024 REGGAE GEEL - VERKOOPSVOORWAARDEN - PRIVACY BELEID - WEBSITE BY KOLEKTIV & DONKEYCOMM